Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

August 28, 2011

sudah 3 tahun

Assalamualaikum,

hai semua, hari ni 28/8/2011, ini bermakna sudah masok 3 tahun perkenalan dan persahabatan antara AdmBlack dan AdmPurple. hehe. momo nk ucapkan Selamat Ulang Tahun Persahabatan kat korang bedua. sebab dengan itu usia momo pon dah dekat hampir 3 tahun. hehe. sebab momo adalah tanda persahabatan antara dorang bedua. momo lihat banyak pahit manis dorang lalui bersama. tak perlu la cita ape pahit ape yang manis. yang penting dorang masih besahabat. Alhamdulillah.

Selamat Ulang Tahun ke 3
nota kecik : 'admBlack dapat hadiah cekak dari kak cecelia. hehe.terima kasih. boleh simpan rambut panjang la'

~Moga Ini Baik, InsyaAllah~

5 comments:

syasya said...

Selaat raye awak.kim salam kat mereka berdua =))

momo said...
This comment has been removed by the author.
kecik said...

momo, kecik maw request gambar adminblack dan admin purple bersama...? kata anniversary, letakla gambr kowg b'2...ngeeeeeeeeee...
slmt hari ry

momo said...

syasya : selamat hari raya^^

kecik : a'ah kan...nnti momo try requst ye...insyaAllah

sjiehan said...

adik awak ke