Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

August 17, 2011

Pingpong Again

Assalamualaikum

salah satu cara untuk bersenam adalah dengan bersukan. hehe. pandai lak ajar orang kan. bukan ape hari nie aku main pingpong lagi ngan bro Luqman (junior yang aku penah cita dlu). baru kenal nama die dalam fb td.

lepas kelas maths tadi tetiba ada massage dlm inbox aku ajak main pingpong. aku xkenal sape sbb no tidak di kenali. tapi aku layan jew. dlm massage 2 die ajak main pingpong jd aku join jew. rupa2 itu bro luqman. hehe.

nk di pendekan cita. 1st panas badan dlu. pakat2 tnjuk skill masing2. jd kami lawan 7 set. set 1-3 aku kalah 9-11, 5-11, 12-14. jd 3set seterusnya aku menang 11-8, 11-6, 11-9. nk di jadikan citer set last aku kalah. huk3. aku kalah 15-17. bola last dah cantik tk aku samakan kedudukan tp tetiba jew spin bola xkena. hahaha. kecewa gak tp gembira. sbb dah lama xrasa cm2. happening gak kami main. kira 1 meja pingpong 2 budak2 lain xdapat kaco la. sape yang lalu lalang kat dewan g main badminton mesti berhenti jd penonton. keh3. malu juga. ngan awek2 comel2 lagi lalu lalang. jangan marah ye AdmPurple.

walaupon letih tapi xterasa. mybe sbb banyak gelak tawa dalam pemainan. walaupon kami baru kenal dalam sbb 2x jew jmpa kat dewan. tapi dah macam ngam la. mybe jiwa masing kena kot.

hah ada 1 lg benda nk share tadi time kelas maths. lectrer bagi balik jawapan quiz 1. teka2 aku dapat bapa?hehe. Alhamdulillah. i got full mark. semua dari berkat usaha and doa. ni kejayaan pertama aku tk pemulaan degree.



moga ini baik, insyaAllah.

nota kecik : 'mingu ni ada lg 2quiz 1test. wish me luck ye'

by AdmBlack.

4 comments:

asy faro said...

ping pong best!!! kalau pandai main T.T
hehe, aku suke gak main ping pong, tp suke lawan yg amature2 standard aku je, haha

salam kenal dr saye asy faro buat momo!!
senang2 lawat blog saye k=)

http://asyfaro.blogspot.com/

iSmaZuRina said...

good luck :)

Ayu said...

tahniah atas kejayaan...main pinpong tu rasanya, tak kalah..bg chance kot tu..besa la awek2 cun tengok, mesti tergugat sikit prestasi...=)
tahniah gak dpt full mark...

momo said...

asy faro : salam kenanlan juga dr saya ye..ada masa kita main pingpong bersama k...yup kalo lawan ngan pemain stardard kita memang best..hehe

cik isma : thanks^^ insyaAllah

cik ayu : thanks....2la awek cun2 dk usha jew...xleh nk fokus..hehe..