Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

August 16, 2011

Intipan lensa

Assalamualaikum WBT

Alhamdulillah dapat lagi i write something at here...
but this time just nak kongsikan pic2 dari lensa kesayangan lah...
adminBlack ada minta masukkan pic2 sekitar kawasan daerah kitaorang but...
i belum keluar gi shoot lagi, kawasan Yan...
nanti, i shoot..
i upload kat sini...
so, jom enjoy apa kata lensa...hehe
antara view petang di kawasan kampung i..
love flower..^_^

siapa tak kenal, si kecil molat ini...MOMO, my child...ops, our child...kang adminBlack komplen lak...hehe
comel kan dia, sekarang bawah jagaan i...
so, its still smile mcm dalam pic lah...^_^

so, that's all..Wassalam..

note:adminBlack, jom g shoot kat daerah kita?.....=)

by adminPurple

2 comments:

momo said...

hehehe...jom2

.::: Princess MOMOY :::. said...

Huhu... nama lebih kurang momoy jer.