Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

August 20, 2011

Padat


Assalamualaikum,

sekarang nie masa aku rasa sangat padat. mau tak nya dekat2 nk cuti raya nie semua lectrer buat test n quiz. xmasok ngan assignment2 dorg bagi betimbun2 lagi. mau ngan nk bersukan n berbloging lg. adushh...sungguh padat masa sekarang. setiap saat perlu dinikmati. tidak boleh di bazrikan lagi.

"Demi Masa! Sesungguhnya manusia itu di dalam kerugian. Kecuali mereka yang beriman, beramal soleh dan berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan kesabaran." (Al 'Asr 103: 1-3)




jadi kepada kawan-kawan kalo ada assignment 2 jangan la tangguh2 cam aku nie. hehehe. tengok sekarang dah jadi kelam kabut. dah xtersusun jadual hidup. hahaha.

hope lepas cuti nnti semua kembali tersusun. insyaAllah. 'Sleep less, Study more'

nota kecik : dah xdew idea nk makan ape berbuka puasa nie >.<

by adminBlack

3 comments:

Ayu said...

sup belut...ngeee~

momo said...

yarrkkk!!! ;b

hidayah said...

sipppp... tengok balik