Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

August 19, 2011

Header


Assalamualaikum,

akhirnya, dapat juga aku siapkan 1 header tuk blog nie. sekian lama mecari n belajar edit header. dapat juga buat header sendiri. comel xheader baru blog nie?


hehehe.nampak macam budak2 cikit kan. xpew buat masa sekarang jew. insyaAllah dengan ilmu yang ada nnti aku tukar header yang nampak matured ckit la. gpon sotong purple nie comel. huhu.anyway nnti nk belajar wat header begerak2 lak. idea dah ada. cuma kena belajar buat dlu.hehe. komen la ckit. kalo boleh bg la pandangan same ye. maklum la aku masih baru. huhu

nota kecik : 'bersahur ngan air kosong..terbaik!!..hehehe'

by adminBlack.



9 comments:

:: Cucu Niena :: said...

cute nye..macam sotong.. :)

Kakzakie said...

Oklah tu... lihat tak blog kakak tak ada header cantik-molek macam org lain...

♥cOkLaT sTrAwBeRrY♥ said...

comelnye header!!!suke tgOk!hee...<3

ika said...

huhu~ comel je tgk...:)

momo said...

cucu niena : hehehe...sotong bulat...come sngt...hehe

kakzakie : 2la...ingat xnk pakai header tp saje jew nk blajar buat..tp tngan xdk seni...huh

coklat Strawberry : yeke?thanks ye..sotong 2 comel...bulat..huhu

ika : hehehe..thanks...

maya anis said...

pandai nye dye...kite xpandai...pom buat mcm ni.. :(

shasshaDanial said...

untunglah pandai buat banner. :)

moshi_boo said...

bnyk nya stong..kiut3

momo said...

maya anis : kita pn xpandai tp baru belajar jew nie..hehehe

shasshadanial : Alhamdulillah, baru belajar jew..hehe

moshi_boo : yup2..sotong2 nie kiut2..bulat2...hehe