Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

August 22, 2011

1st Doodle


Assalamualaikum

baru nie momo belajar wat doodle. tapi reti lukis rupa jew. bila lukis badan hancur jd mcm tin sardin. hahaha..

doodle nie momo wat khas atas permintaan kak ela ngan abg fazlee yang bakal nk kawin nnti

hehehe...comel x dorg..hahaha

lepas nie nak wat doodle rupa admin purple lak...kena belajar lg nie..huhuhu

nota kecik : nak tido dah...

6 comments:

shasshaDanial said...

macam mana momo buat doodle ea?

momo said...

buat guna paint yg dalam window nie...hehehe

Lalalililulu said...

truskan usehe..cayok!!...

Ct Aja said...

pandainya, saya tak reti lg..hi3

Fateha said...

buat la lawa sikit kat kak ela.. awat ayu jadi cun..haha..ni nampak macam orang tua..hehehe

momo said...

lalalililulu : usaha tangga kejayaan..hehe

ct Aja : xpew2...kita sama2 belajar..hehe

kak ela : nk buat mcm mn..baru belajar...hehe...kak ela buka tua...nk buat pipi tembam...tp xjd...hehehe