Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

August 31, 2011

Koleksi Iklan Hari Raya 2011

Assalamualaikum,

by AdminBlack

Selamat Hari Raya semua. hehe. amcam raya korang?tn2 dapat duet raya banyak bukan. kalo adi memang tak dapat duet raya dah. al maklum la dah berjangut. sape la yang nk bg duet raya ye x. hehe. kali ni adi nk kongsi iklan-iklan raya pada tahun ini. semua sudah pandai buat iklan raya yang bagus-bagus. tidak mengaitkan isu sensitif macam dulu-dulu dah. Alhamdulillah. moga kita semua dapat keinsafan n saling maaf memaafi antara satu sama lain ye. moga ukhwah kita sentiasa kukuh



Petronas Raya Merdeka 2011 : Tangan Ini




 Proton Raya Aidilfitri 2011 : Comitted to be better


 TM Raya Aidilfitri : Anak Bulan Anak Merdeka



Short Film Raya 2011 : Katira


KFC Malaysia 
sumber : you tube

ini saje dapat adi muat kan kat cnie. harap menjadi koleksi kita untuk tahun ni. hehe. 

nota kecik : cuti dah nk habis T.T

~Moga Ini Baik, InsyaAllah~

8 comments:

Ayu said...

adi,xberapa faham nak faham la short film katira....hehe

momo said...

ayu : yeke?alorhh..xkan xfaham lak...hehe

Queen F said...

yeah variasi betul iklan raya tahun ni, penuh dengan makna yang tersirat nak2 lagi bila merdeka pon jatuh dalam bulan syawal jugak.. :) selamat hari raya, selamat hari merdeka! :)

momo said...

Queen F- itula, kebetulan 2 event yg bermakna pada umat Islam dan Malaysia jtuh pd hari yang hampir sama...

salam kemerdekaan dan selamat hari raya jua..

Ninie said...

makasih sudi dtg blog ninie.... Ninie dh follow momo, nanti momo follow ninie gak ek.

momo said...

ninie : momo sudah follow kamu ninie...thanks sebab follow kami^^

Roti Telur said...

terbaikk arr semua iklan2 ni..hehehe..

sue perbs.. said...

dlm bnyk2 iklan memg iklan raye slalunye best