Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

August 10, 2011

9/8/2011

hari dah masok 1 minggu berpuasa..
cmna kawan2?ok x berpuasa?hehe
kalo tnya aku sentiasa ok...
best juga sambut ramadhan kat unikl nie
bnyak kenangan setakat sekarang
lambat bangun sahur
xbangun sahur
xsempat beli juadah berbuka
rasa lebih best dr sambut ramadhan berbanding yang sebelum2 nie
cuma yang xberapa best
sekarang otak aku macam xnk berfungsi jew
agak ssh nk masok ilmu
xmacam dulu2
senang jew ilmu masok
mungkin aku dah sampai limited kot
tp aku akan cuba teruskan la..
hehe..
nk kena work lebih lg berbanding time diploma dlu
xleh main2 dah
hehe..
memandangkan aku sekarang dah ada p1max
tenet paling laju kat mimet nie
bermakna aku kedepan lebih 1 langkah la berbanding yang lain
hehehe...(belagak)

anyway hari nie 1st quiz tk sem nie
alhamdulillah boleh wat
soalan xssh sngt
but challenging
minggu depan lg terok ade 3 quiz 1 test
omg!!
perlu spend time tk study nie
hehehe

engineering maths n engineering science aku leh catch up
juz ship material n marine machinery jew aku xleh nk follow
tambah2 ship material
kena belajar kimia balik
perodic table ape...
pening2
last belajar time form5 dlu jew
dah 3 tahun tnggal
mnew nk ingat
bonding2 ape pebagai
hahaha
harap dapat la follow
insyaAllah

nota kecik : 'jangan malas-malas ye adi!!'


3 comments:

Popoi said...

selamat berpuasa!!

Cik Bell said...

xpe2..IAllah boleh punyer..rajin usaha mmg berjaya,,jgn lupa doa yer ;)

D'momo said...

popoi : selamat berpuasa

cik bell : insyaAllah....kena usaha lebih...thanks^^