Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

October 1, 2011

Preparation for Our Convocation

by ayu
Assalamualaikum wbt...
lamanya ayu tak update di sini...
asyik Adi ja update sampai dia pun kadang-kadang ketandusan ilham nak update apa...
so, utk entry kali ini,
just nak kongsi salah satu persediaan yang dibuat oleh ayu dan adi menjelang hari konvo kami...

baju kemeja dan tai yang bakal dipakai oleh en. Adi pada 08/10/2011 pada Majlis Konvokesyen ke-8 UniKL 2011 di PICC, Putrajaya.....

jubah beserta selendang pashmina yang bakal dipakai oleh cik Ayu pada 23/10/2011 pada Istiadat Konvokesyen UiTM ke-75 
Di Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam.....

walaupun ini hanyalah konvokesyen diploma, tapi ia sangat bermakna buat kami...
moga Allah mempermudahkan urusan kita semua dalam segala hal..
nantikan entry mengenai konvokesyen Adi dan Ayu pada masa akan datang,InsyaAllah...
sekian, Wassalam wbt...

~Moga Ini Baik, InsyaAllah~

3 comments:

awie958 said...

tahniah dah nak konvo, nikmatilah konvo nanti yer anggap hari yang paling best dalam hidup....

Info Game Online said...

hai dear..
if you have a rest time or need some game, just visit me here..
i have more than 1000 best game collection for your PC and mobile..
All is free..

info game online

Xavi De said...

wahh...da nk convo ye...
bestnya...tahniah2...:)