Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

September 4, 2011

Raya Aidilfitri 2011


by adi

Assalamualaikum,

hai. amacam korang raya?dapat tak kumpul 1 keluarga?Alhamdulillah tahun ni family adi dapat kumpul satu keluarga dan ditambah ahli keluarga yang baru di hari raya. huhuhu. walaupon si kecil sangat nakal tapi mereka menceriakan lagi suasana hari raya. hehe.

jadi sebelum adi balik kew unikl. adi nk letak semua kenangan hari raya di sini. insyaAllah harap tahun depan masih ada lagi hari raya untu kami semua. di tambah lagi dengan ahli baru. tol x kak ela??hehe


Before Hari Raya


atem budak nakal tapi sopan membakar ikan.hehe




 air tangan ibu semasa berbuka^^



 abah bersama si kecil yang active


 kegembiraan si kecil untuk menyambut Aidilfitri yang pertama


After Hari Raya


 atem memohon maaf pada mak teh die kerana terdelete game zombie vs plant yang di save hehe


 Hari Raya ade paper kew?


idris bersama umie die. sedondon.hehe


idris menangis bersama paksu die. T.T

abang adi tidak sempat sempat belari sbb set timing 2sec jew. haha



 Alhamdulillah. moga tahun depan masih bersama semua


 beraya bersama adik beradik, sepupu sepapat


Ini saje yang adi dapat letak cinie. masih banyak lagi nk di kongsi disini. mybe lepas adi sampai unikl nnti adi sambung cerita lagi ye. Hari Raya tahun ini pernuh bermakna untuk kami sekeluarga. insyaAllah tahun depan kami masih bersama. Harap kamu semua begitu juga ye. kita semua tetap saudara sesama Islam. Selamat Hari Raya Aidilfitri.

nota kecik : petang jap g balik unikl dah. xpuas beraya lagi nie T.T


~Moga Ini Baik, InsyaAllah~

10 comments:

Acid+ said...

pergg seronokkk tuuu~ak dapat bayangkan!ha3

momo said...

Acid+ : haha...yup2 seronok..dulu keluarga kecik dah jd besar..keh3

IMANSHAH said...

paper kemarin kowt..hehe meriah rayamu

cik bulan said...

bes kan raya reramai camni..^_^..

nape boh jugak gamba tak jadi tu..haha..kesian dok tgah lari tuh..hahaha

yusuflaili said...

Salam;
kenangan bersama keluaga diharu raya memang indah..tiap2 tahun memang ada perubahan pada keluaga..

momo said...

imanshah : moga raya mu meriah juga^^

Cik Bulan : Yup best sngt. sudah lama xrasa cmnie. saje letak gmbar lari 2. orang soh buat timing 10sec die nk wat 2 sec ambik xsempat lari. haha

momo said...

yusuflaili : yup. perubahan sikit demi sedikit. dalam kita tak sedar. dari g jalan kutip duet raya hingga memberi duet raya^^

Suhaime said...

Selamat Hari Raya...semoga kenangan raya tahun ni membahagiakan anda.

-kunjungn balas dan follow

momo said...

suhaime : Selamat hari raya.....InsyaAllah....Alhamdulillah dberi kesempatan untuk merasai semua ini...harap kamu jua begitu

Hashira Yusoff said...

slmat hari rya...raya tahun ni mmg meriahkn? hehe..