Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

September 6, 2011

ngidam

by ayu
Assalamualaikum wbt
menghitung hari utk ke Shah Alam...
lagi beberapa hari ayu akan bertolak ke sana dengan Putera tersayang (MyVi)
sebenarnya, tak da mood langsung nak kesana...
sebabnya, adala...hehe

so, today spend time bereskan semua dokumen-dokumen yang wajib dibawa...
tak dilupakan juga, setlekan hal job yang baru saja settle dengan adi yakni wedding shooting...
dah burn dalam dvd dan cuci 72 keping gambar..
then, dah diserahkan pada keluarga pengantin..
thanks to Ju sebab spend time dan dating dengan ayu..
memandangkan ju nak makan KFC...
sebelum balik ke Yan, kami makan KFC dulu di Alor Setar...
ju sedang mencuba DSLRku dan mengshoot gambar ayu yang bertudung hitam..hehe.^_^

kalau nak tahu, dah lama ayu mengidam nak makan GCB double...
berulang kali beritahu adi...
tapi, kami tak da masa dan tak da rezeki lagi..hehe
pastu, hari ini...cepat jer langkah kaki ke MCD pacific Alor Setar..
and ayu bungkus ini...
nyum2, balik rumah...share dengan mak tersayang....

sekian , Wassalam...

nota : ayu sayang ayah ayu...moga dia cepat sihat dan kembali ke rumah...=(

~Moga Ini Baik, InsyaAllah~

1 comment:

momo said...

nyummm....nyummmm....hehehe