Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

September 24, 2011

Cerita | Happy Birthday Idris

 by adi,

Assalamualaikum,

hari ni 24/9/2011 bermakna idris sudah berusia 1 tahun. hehe. untuk pengetahuan korang idris nie anak buah  adi. Alhamdulillah sudah masok 1 tahun umur die. hari nie dengar cita mak die buat kenduri sikit. tapi adi xbalik kampung. huk3. xleh nk main2 cabut idung die dah. huhu. apa pn moga idris dan family adi sihat-sihat semuannya. hadir idris dalam keluarga adi memberi senyuman walaupon die menangis. hehehe


SELAMAT HARI LAHIR YANG PERTAMA IDRIS

~Moga Ini Baik, InsyaAllah~

7 comments:

MissViVio said...

cute! :D

sue perbs.. said...

heppy bday idris.. tak mo nangis2.. tk macho la.. hehe

Iwanski said...

alahaii.. appy besday...

Elie Lily said...

comel sangat tu! :D

momo said...

missViVio : sape yang cute?berbaju emas atau merah?hehe

momo said...

Sue Perbsb : hehehe...tula kan..paksu die dukung pn nak ngis. hehe

momo said...

Elie lily : yang mn yang cute 2?hehe