Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

September 4, 2011

Aktiviti Ayu dan Adi

by ayu
Assalamualaikum wbt...
sign in jer ke blog perkongsian bersama adi, banyaknya kelainan..
pandai betul adi design blog ni...^_^

apa-apa pun, ayu dan adi baru sahaja habis menjalankan beberapa aktiviti bersama sepanjang cuti raya...
antaranya...ayu join adi's family gathering bersama cik as...



mana yang lain?mereka di meja panjang...kami disisihkan...lawak jer, memandangkan tempat dah penuh, kami dapat 2 tempat, utk 4 org dan 8 org..
jadi muda mudi ditempatkan di meja 4 org berdekatan dgn meja 8org...hehe
sangat segan, dan nasib cik as yang comel serta budiman sudi menemani diri ini...
cik as bersama idris, anak saudara adi...
walau apa pun, jemputan ayu terima daripada adi dan kakaknya atas sambutan ulangtahun kelahiran anak saudara adi yg pertama, mean umur 1 tahun...
memandangkan semua ahli keluarga adi dan bakal ahli keluarga adi masih bercuti,
kakak adi mengadakan majlis tersebut awal dari tarikh hari lahir idris iaitu 24 sept..
anyway, dpt menikmati lagi PIZZA yang enak...
urm...malangnya...=(
ayu tak reti makan cheese actually...
sudah berusaha, tapi ayu gagal...sedih sgt..
 namun, ihsan orang ramai, ayu makan spagetti...hehe
Alhamdulillah kenyang...

next activity, ayu dan adi dah start job pertama wedding shoot di kuala sedaka...
bersama dengan pelajar grafik dari KLMU iaitu anas dan nad, kami shoot habis-habisan pada 3/9/2011...
bermula di butik pengantin hingga ke pengantin bersama keluarga...
best jugak utk pengalaman kali ini...
thanks to anas yang tidak penat-penat cover job ini sebaik mungkin...
adi dan ayu yang berkongsi hobi yang sama...=)

abg Wan dan kak Julia yang sgt sporting...sweet...

adi yang shoot..nice...=)

apa-apa pun, selamat hari raya kepada semua, mohon ampun dan maaf...
salam 1 malaysia..
sekian , Wassalam..

nota: tengah packing baju utk berangkat ke Shah Alam dan bakal memulakan pengajian di peringkat Ijazah....

~Moga Ini Baik, InsyaAllah~

8 comments:

momo said...

Selamat kembali ayu^^

Ayu said...

terima kasih..maaf la adi, lama tak update sini, kat laman purple pun, lama tak update...=) miss here

nini said...

korang share satu blog ea....nice.....=D

Ayu said...

nini-aha...sharing..hehe

faRHa@miSS Vio said...

selamat hari raya ... n selamat meneruskan pelajaran ... ^_^

sue perbs.. said...

wah share2 blog.. sweet nye.. hehe... sdap lak tngk pizza kat atas tu..

momo said...

FaRHa@miss Vio : Selamat Hari Raya...Terima Kasih ye...Selamat Menjalani Hari-hari anda^^


Sue Perbs : yup...kami share blog nie..sweet kew?biasa jew...memang sedap samapi menitis air mata..hehe

Ayu said...

ai, smpai menitis air mata..???nk perli ayu la tu...hehehe