Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

August 14, 2011

Cuci mata

by Admin02

Assalamualaikum, its first time i write something at here...
and InsyaAllah, i will follow the admin01 writing style..
=)

hari ni ke Alamoda..
cari kain tirai raya untuk rumah lah..
first time di bahagian fabrik tirai, nampak banyak sgt jenis2 kain dengan mcm2 harga...
cantik-cantik belaka..
cuma sebab bajet xberapa mantap..
cari yang murah-murah jer...
so, tema wrna pilihan mama, oren...
wahhh, mengoren la rumah i yer..

da jugak mencari utk tingkap bilik sendirian i...
but, masa tak mencukupi...
serta bajet pun still tenggelam..
InsyaAllah, next time, i'll prepare extra money n spend to my room..

salam Ramadhan..

note:owh, admin01, i tak tahu nak update apa actually...hope this entry will be great at the first time i publish here...hehe
*there's no any pic for now, im sorry..

No comments: