Kata Aluan

momo's friend
harap korang dapat sesuaikan diri kat sini ye. moga ukhwah antara kita semua terus tesemai. jika ada apa-apa cadangan atau pendapat boleh comment sini or email ke adi5683ayu@gmail.com. TERIMA KASIH dari warga db-momo.
Sila Tinggalkan Link Korang Kat Bawah Nie Yew

August 25, 2011

Cubaan Ke-2

by AdminPurple
Assalamualaikum...
dah banyak kali ayu cuba buat doodle ni...
adminBlack pandai la bab-bab lukis ni...
buat pertama kali, ayu dah cuba lukis bunga..
dan bunga itu telah diupdate ke dlm laman momo oleh adminBlack baru-baru ini...
kali ni, cubaan melukis kartun...
so, ini hasilnya...
lawak..lawak..
ayu baru belajar yer...
raya dah nak dekat, momo maintain baju raya wrna purple yer....^_^
note:admBlack, nnt ajar admPurple ok....
~Moga Ini Baik, InsyaAllah~

3 comments:

nadia fatihah said...

baru belajar? ok what..xde la teruk sggt. sy punyer lagi teruk tapi lantak lah. tu je yg mampu. haha

NURUL AINI NORAZMAN said...

dari aini lansung tak tahu buat doodle aw,.hehe

comel la,.=)

momo said...

nadia- xpe2..kita belajar perlahan2, nnt mst dpt hasilkan yg lg cun..=)

aini-jom belajar bersama...sng tp renyah skit la..bg ayu...hehe